7 september, 2016

RELATIONSSKAPANDE TEKNISK SÄLJARE MED PROJEKTLEDAREGENSKAPER TILL BENELI

Academic Work söker för Benelis räkning en teknisk säljare. Beneli är ett företag i stark utveckling som ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. De utvecklar och producerar smarta, grafiska tryckta och stansade självhäftande etiketter och olika helhetslösningar anpassade till sina kunder. Företaget består av cirka 60 medarbetare som sitter i en nybyggd anläggning på Väla Södra industriområde i Helsingborg. Med bakgrund av att en av deras säljare har valt att gå vidare i karriären är de nu i behov av en ny medarbetare.

I ditt arbete kommer du att vara företagets kontakt utåt, stödja kunderna och få en första förståelse i deras behov. Du tar emot kundprospekts och försäljningen sker mycket genom projektledning, därför har du flertalet kontaktytor både internt och externt. I arbetet blir du även engagerad i första utkastet av att ta fram de unika produktlösningarna. Du kommer att arbeta med teknisk försäljning av specialanpassade och unika produkter som skapar stor affärsnytta för kunderna. Tjänsten beräknas till en början vara ca 80 % inhouse och 20 % på fältet, där du både arbetar med befintligt och nya kunder.

På Beneli erbjuds du en bred säljroll, där du kommer att arbeta nära försäljningschefen, kollegor och kunder genom hela produktutvecklingsprocessen. I rollen finns det även goda utvecklingsmöjligheter med utökat ansvar på sikt, då företag befinner sig i en spännande fas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beneli:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Beneli.