Nyheter!

Packbridge på besök! (4/25/2017)

Idag välkomnar vi Packbridge som håller sitt event ”The role of packaging in food industry” i våra lokaler! Dagens ämne handlar om förpackningens viktiga roll för att säkerställa livsmedelssäkerheten. Du kan läsa mer om eventet på packbridge.se

Stolt samarbetspartner! (4/7/2017)

Blossa Glögg identitet och förpackning är nominerad till det prestigefyllda designpriset Guldägget 2017 i kategorin förpackningsdesign. Vi är glada för förtroendet att tillsammans med Altia Sweden vara högst involverade i att sätta designuttrycket för produktserien Blossa Glögg i förhållande till tryck och material. Beneli AB är en väldigt stolt samarbetspartner och önskar Altia Sweden ett stort lycka till den 4 Maj då det hela avgörs!

 

 

Vår nya reklamfilm (11/4/2016)

Titta här!

Se hur Beneli ser på framtiden inom smarta & snygga premium etiketter

Jimmy Sterner ny vd i Beneli AB (10/4/2016)

Jimmy Sterner har utsetts till vd för Beneli AB. Jimmy kommer närmast från egen konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling och har en mångårig erfarenhet av utvecklingsstrategier som Lean och Six Sigma. Jimmy har haft flera ledande roller inom globala bolag som Rexam/Ball och SWEP med fokus på en hållbar företagsutveckling.

Beneli har sedan 2014, under tidigare vd Robert Östmans ledning, genomfört en bred marknadsutveckling med gott resultat. Genom vår produktutveckling av såväl grafiska etiketter som ”smarta” etiketter med tryckta elektronikkretsar har vi skapat attraktiva lösningar för våra kunder och nya marknader. Robert har nu uppdraget att fortsatt arbeta med vår marknadsutveckling och att stärka Benelis närvaro på nya marknader.

Genom Jimmys upparbetade erfarenheter inom processtyrning och företagsutveckling kommer vi nu att få förutsättningar att fortsatt utveckla vår produktion för att möta de nya produkternas krav på kapacitet, precision och kvalitet samt inte minst långsiktigt hållbara produktionsprocesser.

Vi önskar Jimmy Sterner lycka till med sina nya utmaningar.

Göran Sjöholm
Ordförande Beneli AB

Nyhetsblad (9/6/2016)

Här finns vårt nästa nyhetsblad att läsa: http://eepurl.com/cekHnn

Vi tar med stolthet upp Koskenkorva, Knox Summer edition och RFIDinEurope mm.

Samarbete över företagsgränserna! (8/31/2016)

Ny smart etikett som visar hur maten faktiskt mår.

Smart-etikett-for-bast-fore-datum

Metallic Doming (8/20/2016)

Metallic doming är en ny, unik effekt som Beneli erbjuder sina kunder. En reflekterande och metallisk yta med upphöjd struktur. Det som gör den unik är att metallrelief-effekten som uppnås på papper eller plastfilm är varaktig.

Hittills är detta enda sättet på etikettmarknaden som gör det möjligt att skapa präglingseffekter på plast. Metallic doming fyller denna teknologiska lucka på applikationsmarknaden.

Doming1

Doming2

Doming3

LUNDAFÖRETAG UTVECKLAR SMART MAT-ETIKETT. FÅR HALV MILJON I VINNOVA-BIDRAG. (5/31/2016)

Matsvinnet är ett stort samhällsproblem. Bäst-före-datum är ett trubbigt instrument och det är svårt för såväl handlare som konsument att veta om en vara verkligen är färsk. Lösningen kan ligga i en smart sensoretikett från innovationsföretaget Innoscentia. Företaget beviljades nyligen ett Vinnova-bidrag på 500 000 kronor för att utveckla en prototyp i samarbete med etikettföretaget Beneli. Läs mer på Mynewsdesk.

PARTNERSKAP AVGÖRANDE FÖR ATT HITTA NYA AFFÄRER (5/13/2016)

Ett femtiotal experter samlades under konferensdagarna på Beneli Academy den 9-10 maj 2016. Representanter från Läkare Utan Gränser berättade bland annat om sitt nya innovationsprojekt. Årets Beneli Academy med fokus på smarta etiketter är precis avslutad. Under de två dagarna målade ett femtiotal branschexperter tillsammans upp industrins framtid. Att omfamna ny teknologi och att arbeta i partnerskap med andra aktörer är nyckeln till framgång. Läs mer på Mynewsdesk.

Innovativa och flexibla lösningar är vår ledstjärna

Beneli utvecklar, producerar och marknadsför självhäftande produkter och lösningar. Varje produkt är unik eftersom vi skräddarsyr våra lösningar för att ge bästa möjliga resultat.

Flera av våra kunder är ledande tillverkare inom sina respektive områden.

KOMPETENSER

Beneli erbjuder produktkompetens på ett stort antal områden.

LÄS MER

BENELI FÖR EN GRÖN MILJÖ:
KVALITET & HÅLLBARHET

Som en del i detta arbete är vi certifierade i enlighet med ISO 9001:2008

LÄS MER

PRENUMERERA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ut ca fyra gånger årligen.

LÄS MER