Nyheter!

03 februari, 2017

EMPACK 2017

Möt oss på Empack, 29-30 mars. Malmömässan. Du hittar oss i monter H:12. Fri entré:

EmpackSyd_600x800

04 november, 2016

Vår nya reklamfilm

Titta här!

Se hur Beneli ser på framtiden inom smarta & snygga premium etiketter04 oktober, 2016

Jimmy Sterner ny vd i Beneli AB

Jimmy Sterner har utsetts till vd för Beneli AB. Jimmy kommer närmast från egen konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling och har en mångårig erfarenhet av utvecklingsstrategier som Lean och Six Sigma. Jimmy har haft flera ledande roller inom globala bolag som Rexam/Ball och SWEP med fokus på en hållbar företagsutveckling.

Beneli har sedan 2014, under tidigare vd Robert Östmans ledning, genomfört en bred marknadsutveckling med gott resultat. Genom vår produktutveckling av såväl grafiska etiketter som ”smarta” etiketter med tryckta elektronikkretsar har vi skapat attraktiva lösningar för våra kunder och nya marknader. Robert har nu uppdraget att fortsatt arbeta med vår marknadsutveckling och att stärka Benelis närvaro på nya marknader.

Genom Jimmys upparbetade erfarenheter inom processtyrning och företagsutveckling kommer vi nu att få förutsättningar att fortsatt utveckla vår produktion för att möta de nya produkternas krav på kapacitet, precision och kvalitet samt inte minst långsiktigt hållbara produktionsprocesser.

Vi önskar Jimmy Sterner lycka till med sina nya utmaningar.

Göran Sjöholm
Ordförande Beneli AB07 september, 2016

RELATIONSSKAPANDE TEKNISK SÄLJARE MED PROJEKTLEDAREGENSKAPER TILL BENELI

Academic Work söker för Benelis räkning en teknisk säljare. Beneli är ett företag i stark utveckling som ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. De utvecklar och producerar smarta, grafiska tryckta och stansade självhäftande etiketter och olika helhetslösningar anpassade till sina kunder. Företaget består av cirka 60 medarbetare som sitter i en nybyggd anläggning på Väla Södra industriområde i Helsingborg. Med bakgrund av att en av deras säljare har valt att gå vidare i karriären är de nu i behov av en ny medarbetare.

I ditt arbete kommer du att vara företagets kontakt utåt, stödja kunderna och få en första förståelse i deras behov. Du tar emot kundprospekts och försäljningen sker mycket genom projektledning, därför har du flertalet kontaktytor både internt och externt. I arbetet blir du även engagerad i första utkastet av att ta fram de unika produktlösningarna. Du kommer att arbeta med teknisk försäljning av specialanpassade och unika produkter som skapar stor affärsnytta för kunderna. Tjänsten beräknas till en början vara ca 80 % inhouse och 20 % på fältet, där du både arbetar med befintligt och nya kunder.

På Beneli erbjuds du en bred säljroll, där du kommer att arbeta nära försäljningschefen, kollegor och kunder genom hela produktutvecklingsprocessen. I rollen finns det även goda utvecklingsmöjligheter med utökat ansvar på sikt, då företag befinner sig i en spännande fas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beneli:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Beneli.

Till annonsen06 september, 2016

Nyhetsblad

Här finns vårt nästa nyhetsblad att läsa: http://eepurl.com/cekHnn

Vi tar med stolthet upp Koskenkorva, Knox Summer edition och RFIDinEurope mm.31 augusti, 2016

Samarbete över företagsgränserna!

Ny smart etikett som visar hur maten faktiskt mår.

Smart-etikett-for-bast-fore-datum20 augusti, 2016

Metallic Doming

Metallic doming är en ny, unik effekt som Beneli erbjuder sina kunder. En reflekterande och metallisk yta med upphöjd struktur. Det som gör den unik är att metallrelief-effekten som uppnås på papper eller plastfilm är varaktig.

Hittills är detta enda sättet på etikettmarknaden som gör det möjligt att skapa präglingseffekter på plast. Metallic doming fyller denna teknologiska lucka på applikationsmarknaden.

Doming1

Doming2

Doming319 augusti, 2016

Empack 2016

Välkommen att besöka Beneli på Empack 5-6 Oktober. Kistamässan i Stockholm. Monter M:08A. Fri entré finner du här: https://lnkd.in/d8u7ZmZ

Skärmavbild 2016-08-19 kl. 17.20.5031 maj, 2016

LUNDAFÖRETAG UTVECKLAR SMART MAT-ETIKETT. FÅR HALV MILJON I VINNOVA-BIDRAG.

Matsvinnet är ett stort samhällsproblem. Bäst-före-datum är ett trubbigt instrument och det är svårt för såväl handlare som konsument att veta om en vara verkligen är färsk. Lösningen kan ligga i en smart sensoretikett från innovationsföretaget Innoscentia. Företaget beviljades nyligen ett Vinnova-bidrag på 500 000 kronor för att utveckla en prototyp i samarbete med etikettföretaget Beneli. Läs mer på Mynewsdesk.Innovativa och flexibla lösningar är vår ledstjärna

Beneli utvecklar, producerar och marknadsför självhäftande produkter och lösningar. Varje produkt är unik eftersom vi skräddarsyr våra lösningar för att ge bästa möjliga resultat.

Flera av våra kunder är ledande tillverkare inom sina respektive områden.

KOMPETENSER

Beneli erbjuder produktkompetens på ett stort antal områden.

LÄS MER

BENELI FÖR EN GRÖN MILJÖ:
KVALITET & HÅLLBARHET

Som en del i detta arbete är vi certifierade i enlighet med ISO 9001:2008

LÄS MER

PRENUMERERA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ut ca fyra gånger årligen.

LÄS MER