Beneli utvecklar, producerar och säljer tryckta, stansade och smarta självhäftande lösningar. Vår breda och långa kompetens inom både det grafiska och tekniska gör oss unika genom att kunna erbjuda en helhetslösning och vi skräddarsyr varje enskilt behov.

Vi har allt från avancerade grafiska-, flerfärgs- och 3D premiumetiketter till smarta etiketter och lösningar med RFID eller NFC teknologi, men även funktionella, självhäftande komponenter för industriella applikationer. Beneli ligger i framkant med tekniskt kunnande och har även bred kunskap inom adhesiv för olika ytor och miljöer. För att skapa mervärde åt din produkt, lutar vi oss mot våra 6 segment, enskilt eller i kombination.

Beneli adds value to our customers and grow together!

Våra 6 segment

Brands

Security

Traceability

Monitoring

Components

Services

Företagsfolder

Nu väljer vi att gå digitalt med vår företagsfolder. Fördelarna är flera, bland annat mindre pappersåtgång och kostnader men även att informationen snabbt och enkelt kan ändras vid behov så att du som kund alltid har uppdaterad och rätt information.

Klicka här för att läsa.

NFC tagg för varumärkeskommunikation

Smarta etiketter och NFC taggar

Produktverifiering och flexibel digital marknadsföring – NFC taggen öppnar en helt ny värld av kommunikation mellan varumärkesägare och konsument. Vill du veta hur det fungerar?

Följ länken nedan! NFC - the smart solution!

Se filmen >>

Rätt etikett skapar en framgångsrik produkt

Djup kunskap, lång erfarenhet och expertis. Beneli producerar etiketter med hög kvalitet med en utpräglad känsla för färg, form och funktion.

Läs mer om vårt segment Brands.

Smarta etiketter

Etiketter med NFC- eller RFID teknologi för säkerhet och spårbarhet av en produkt.

Hållbar utveckling

Vi värdesätter kvalitet och är certifierat i enlighet med ISO 9001:2008 och ISO 13485:2012.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om vad som händer hos oss på Beneli.