Components

Segment / Components

Components

Components - komponenter för industriella applikationer

Beneli utvecklar och producerar funktionella, självhäftande komponenter för industriella applikationer. Produkterna är ofta utvecklade speciellt för varje applikationsområde, med målet att ge maximala prestanda. Vår tekniska kompetens i kombination med vår långa erfarenhet, garanterar en framgångsrik produkt.

Exempel på komponenter för OEM (Original Equipment Manufacturer) är tryckt elektronik, filter, antenner och overlays.

 

STANSADE FILTER

Modern elektronik är ofta känslig för kontaminering. Öppningar är ofta skyddade av filter eller nät, utstansade i exakta former och monteras antingen med en utmatningsenhet eller för hand.

FLEXIBLA KRETSAR

Flexibla kretsar är tryckt elektronik i konduktivt silver, koppar eller aluminium. Kretsarna precisionstillverkas och etsas och processen baseras på rulle-till-rulle-principen. Kretsarna används ofta som antenner eller EMI-skärmningar.

FUNKTIONELLA, STANSADE ADHESIV

Med hjälp av precisionsstansat adhesiv kan komponenter monteras ihop på ett mycket noggrant och kontrollerat sätt.

SPECIALETIKETT

En specialetikett är en lösning som kräver anpassning till användningsområde när det gäller allt från miljö till funktion. Laminering med rätt adhesiv och material tillsammans med tryckning och stansning, konstrueras etiketten in i minsta detalj för att klara kravspecifikationen. En specialetikett kan även kompletteras med en säkerhetslösning för att förhindra förfalskning.

STANSADE MEMBRAN

Stansade, hydrofoba membran ger rätt tätning för känsliga produkter. Membranet tillåter gas att passera men förhindrar vatten att komma in. Produkterna levereras i rullar och kan stansas i exakta former.

EMI-AVSKÄRMNING

Vi erbjuder inte enbart etsade avskärmningar, vi kan också stansa avskärmningen så att den kan vikas. Materialet kan vara vilken tunn folie som helst.

VÄRMEAVLEDNINGSPACKNINGAR

Elektroniska komponenter avger värme och för att förhindra skador från överhettning måste värmen ledas från källan till en kylfläns och släppas ut i atmosfären. Vi erbjuder exakt stansade produkter för olika tillämpningar.